PRO-TEC TERMÉKEK

Megnevezés+ Eladási ár Megrendelés
PRO-TEC COMMON RAIL DIESEL SYSTEM CLEAN&PROTEC 375ml /P2101/ PRO-TEC COMMON RAIL DIESEL SYSTEM CLEAN&PROTEC 375ml /P2101/

Ez a tisztító és védő termék a nagynyomású Diesel rendszerekhez kifejlesztett anyag, mely minden szempontból megfelel az itt elvárt követelményeknek. Használata különösen ajánlott a megnövelt szervizidőtartam esetén. Részecskeszűrős rendszerekhez is alkalmazható. Megbízhatóan eltávolít minden üzemanyagból származó szennyeződést a rendszerből. Biztosítja az optimális tüzelőanyag-porlasztást, és ezáltal a legjobb hatásfok. Garantálja a biztos, és alapos kenést az egész rendszerben, különösképpen a nagynyomású szivattyúban. Szétbomlasztja a gázolajban előforduló vízbuborékokat. Nagyobb teljesítmény, kisebb fogyasztás, kevesebb kopás, legjobb hőérték és hatásfok. Figyelem: Tisztítófolyadék, nem üzemanyag-adalék! Alkalmazása: A PRO-TEC Nagynyomású Dieselrendszer tisztítót a legjobb hatás elérése végett ajánlatos tisztán, rendszertisztító készülékkel használni. Üzemanyagtartályba való alkalmazás is lehetséges. 375 ml. maximum 80 liter üzemanyaghoz.

3,980Ft Megveszem
PRO-TEC DIESEL RÉSZECSKESZŰRŐ TISZTÍTÓ 375ml /P6171/ PRO-TEC DIESEL RÉSZECSKESZŰRŐ TISZTÍTÓ 375ml /P6171/

Csúcsteljesítményű tisztító részecskeszűrőkhöz. A termék egy speciális diesel tisztítóadalék, amely a részecskeszűrő regenerációjához alkalmazható. A termék alkalmazása a gazdaságos és megelőző módja a részecskeszűrő megóvásának és tisztításának. A termék bármely diesel üzemanyaggal keverhető! Előnyei: Ez a csúcsteljesítményű termék egy speciális diesel tisztítóadalék, amely a részecskeszűrő regenerációjához alkalmazható. A termék alkalmazása a gazdaságos és megelőző módja a részecskeszűrő megóvásának és tisztításának. folyamatos és teljes részecskeszűrő tisztítás – menet közben! ki- és beszerelés nélkül, azaz nem kell az autót nélkülözni a szerviz idejére csökken a részecskeszűrőben felgyülemlett korom gyulladási hőmérséklete - nincs másodlagos kibocsátás.

3,980Ft Megveszem
PRO-TEC FUEL LINE CLEANER ÜZEMANYAGRENDSZER TISZTÍTÓ 375ml /P1101/ PRO-TEC FUEL LINE CLEANER ÜZEMANYAGRENDSZER TISZTÍTÓ 375ml /P1101/

Üzemanyagrendszer tisztító,benzines(Fuel Line Cleaner): Használható minden Otto-motorhoz ,katalizátor és turbó esetén is ajánlott.Eltávolít üzemszerű szennyeződéseket az egész üzemanyagrendszerből ,a tanktól az égéstérig.Eltávolít kokszos maradványokat és kormos lerakódásokat az egész üzemanyagrendszerből.Keni és védi a felső hengerteret. EZÁLTAL: Tiszta,erőteljes égés.Észlelhető üzemanyag megtekarítás.Javított motorteljesítmény.Rozsda és korrózióvédelem.A káros gázkibocsátás rendkívüli csökkentése.Katalizátorok élettartamának lényeges növelése. ALKALMAZÁSA: A gyártó által előírt átvizsgálási időszakonként(10-15 e.km) vagy évente egy alkalommal az üzemanyagtartályba öntsük.

3,980Ft Megveszem
PRO-TEC LPG VALVE LUBE,SZELEPKENŐ ÉS VÉDŐ /P1991/ PRO-TEC LPG VALVE LUBE,SZELEPKENŐ ÉS VÉDŐ /P1991/

PRO-TEC LPG VALVE LUBE,SZELEPKENŐ ÉS VÉDŐ
500ml
PRO-TEC LPG Szelepkenő egy nagyhatásfokú üzemanyag adalék, melynek használatával a folyékonygáz-üzemű motorok szelepeinek és szelepfészkeinek védelme jelentősen növelhető. Az egyedülálló receptúra biztosítja a felső égéstér tisztaságát és jó kenését, továbbá kopáscsökkentő felületi védelmet nyújt a szelepeknek és szelep fészkeknek. Ez a kiváló és tartós felületi védelem biztosítja a jobb hőelvezetést ezáltal a szelepek és szelepfészkek jobb hűtését. Katalizátoros járművek esetében is használható.
Védi a szelepeket és szelepfészkeket
Az üzemanyag fogyasztás optimalizálódik
A káros gáz képződés csökken .
Eltávolítja a legkisebb szennyeződést is az égéstérből.
Garantálja a biztos kenést
Megakadályozza a szelepkárosodást
A motor élettartamát növeli
Alkalmazás:
PRO-TEC Valve Lube Szelepkenő kizárólag a benzin gáz üzemű járművek automata adagolóján keresztül alkalmazható.
Töltse a megfelelő mennyiségű Valve Lube-ot az automatikus adagoló tartályba. Feltétlenül tartsa be a gyártó erre vonatkozó utasításait.
Az automatikus adagolón keresztül való alkalmazás során 50 ml. termék 50 liter üzemanyaghoz elegendő.


4,300Ft Megveszem
PRO-TEC NANO MOTORVÉDŐ /P9201/ PRO-TEC NANO MOTORVÉDŐ /P9201/

Előnyei
aktív védelem a kopás ellen
hidegindításnál a lehető leggyorsabb kenés
lágy, kiegyenlített motorjárat
javuló motorteljesítmény
hosszabbodó élettartam
kitűnő megoldás a motor szárazfutása ellen
zajcsökkenés
Használata
Töltse a motorolaj-rendszerbe. A termék 5 liter olajhoz elegendő, túladagolás veszélye nincs.
A Nano Motorvédő Bevonatot olajcserék alkalmával pótolni kell.
A szervók, váltók és differenciálok esetében 1:10 arányban használja.
Használata előtt ajánljuk a PRO-TEC Motorbeltér tisztító alkalmazását!
375ml

4,880Ft Megveszem
PRO-TEC OIL BOOSTER OLAJTELJESÍTMÉNY JAVÍTÓ /P1301/ PRO-TEC OIL BOOSTER OLAJTELJESÍTMÉNY JAVÍTÓ /P1301/

Előnyei
Használható minden Otto és Dieselmotorba, váltókba és differenciálokba.
Nagy terhelésnél és magas hőmérsékleten is biztosítja az olajfilm folyamatosságát.
Túlteljesíti az autógyártók előírásait.
Csökkenti az olaj és az üzemanyagfogyasztást.
Csökkenti a súrlódást és a kopást.
Hátráltatja a lerakódások képződését az olaj-kenőrendszerben.
Megakadályozza az olajsár képződését.
Hátráltatja a tömítések bekeményedését.
Üzembiztos motor minden hőmérsékleten.
Az alkatrészek élettartamának növelése.
Csökkentett káros gázképződés
Fokozott motorteljesítmény.
Katalizátor élettartamának növekedése.
Alkalmazása
PRO-TEC Olajteljesítmény javítót az olajcsere alkalmával min. 5%-os arányban a friss olajhoz kell önteni. A doboz tartalma elegendő 8 liter olajhoz. Túladagolás veszélye nem áll fenn!
Váltókba való alkalmazásakor a váltóolaj 10%-át az olajjavítóval helyettesítsük.
PRO- TEC Olajteljesítmény javitó különösen hasznos az új motorok bejáratási ideje alatt valamint kopott rendszereknél ahol pótlólagos védelem szükséges, továbbá nagy igénybevételeknek kitett járműveknél (pl.gyakori hidegindítás, rövidtávú üzemeltetés, városi forgalom, szélsőséges hőmérsékleti és terhelési viszonyok közti üzemeltetés.)

3,980Ft Megveszem
PRO-TEC OXICAT KATALIZÁTOR ÉS LAMBDASZONDA TISZTÍTÓ 375ml /P1180/ PRO-TEC OXICAT KATALIZÁTOR ÉS LAMBDASZONDA TISZTÍTÓ 375ml /P1180/

PRO-TEC OXICAT Lambdaszonda és Katalizátor tisztító OXICAT egy speciális fejlesztésű négyteljesítményű tisztító, melynek használatával az üzemszerű szennyeződéseket tartósan és effektív módon lehet megszüntetni ugyanakkor az aktuális környezetvédelmi előírásoknak is megfelelni. Az OXICAT eltávolítja a gyantásodásokat, gumi és kokszmaradványokat az egész kipufogó rendszerből különös tekintettel a katalizátorból, lambda szondáról és a turbófeltöltőből. Az OXICAT használható Otto és dizel motorokba egyaránt és a Hybridjárművekbe is. A környezetvédelmi felülvizsgálat során azon járművekbe különösen ajánlott az alkalmazása,melyeknél túl magas káros anyag értékeket mértek. A használat előnyei: Eltávolítja a meglévő lerakódásokat. Rendszeres használat mellett védelmet nyújt a nagymértékű lerakódások képződésével szemben. Megnövelhető az üzemanyag hatásfoka. Megelőzi a problémákat a motorvezérlés és kontroll terén, melyek a túlzott szennyezettség következményeként lépnek fel. Biztosítja a katalizátor és lambdaszonda rendeltetésszerű működését.

3,980Ft Megveszem
PRO-TEC PETROL SYSTEM CLEANER,BENZIN ÜZEMANYAGRENDSZER TISZTÍTÓ /P1921/ PRO-TEC PETROL SYSTEM CLEANER,BENZIN ÜZEMANYAGRENDSZER TISZTÍTÓ /P1921/

PRO-TEC PETROL SYSTEM CLEANER,BENZIN ÜZEMANYAGRENDSZER TISZTÍTÓ
375ml
Ez a csúcsminőségű termék, melyet a gázüzemű járművek karbantartásához fejlesztettek ki, hatásosan eltávolítja a gyantás lerakódásokat az egész égéstérből (Keep Clean hatás). A nagyhatásfokú kenőkomponenseivel védelmet ad a szelepeknek a kopás és korrózió ellen. Az üzemanyagfogyasztás és a károsgázok optimalizálódnak, és a motor élettartama növekszik.
Alkalmazás:
A benzintartályba kerül felhasználásra a vegyes üzemű járművek esetében (benzin+gáz).
Rendszeresen, negyedévente, vagy 10.000 kilométerenként az üzemanyaghoz kell hozzáadni.
Optimális eredmény érhető el, ha a Pro-tec Folyékonygáz rendszertisztítót is azonos időben használja!

3,980Ft Megveszem

Talált Oldalak:  1  Megjelenítve 1-től 8-ig (összesen 8 termék)
Lapletöltések száma: 16334024